معرفی دانشکده

ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعال

دانشکده پرستاری شهرستان کاشمر از ابتدای بهمن سال 1389 رسمأ فعالیت خود را پذیرش د انشجو در رشته فوریتهای پزشکی مقطع کاردانی از طریق کنکور سراسری آغاز نمود در مهر ماه 90  رشته پرستاری در

مقطع کارشناسی پیوسته و در بهمن ماه سال 99 رشته ي كارشناسي علوم آزمايشگاهي به اين دانشكده افزوده شد .

در حال حاضر تا ابتدای سال 1393 تعداد  50 نفر دانشجوی پسر در رشته فوریتهای پزشکی و 75 نفر دانشجوی دختر و پسردر رشته پرستاری و 15 نفر دانشجوي در رشته علوم آزمايشگاه در حال تحصیل می باشند.

تعداد واحدهای مورد نیاز گذر اندن جهت اخذ مدرک کاردانی فوریتهای پزشکی  70 واحد  و تعداد واحدهای مورد نیاز برای اخذ مدرک کارشناسی پیوسته 134 واحد می باشد.

دانشجویان فوق علاوه بر دروس تئوری و عملی باید حداقل یک ترم خود را به صورت کار آموزی در عرصه بالینی بگذرانند و مهارتهای لازم را کسب نمایند.

در دانشکده پرستاری در حال حاضر  35 نفر  به صورت حق التدریس به عنوان استاد و مربی به امر تدریس و آموزش دانشجویان همکاری دارند.

تا کنون در دو دوره یعنی بهمن 91 و بهمن 92 حدود 30 نفر دانشجو در رشته فوریتهای پزشکی از این دانشکده فارغ التحصیل و برای خدمت به جامعه معرفی شده اند.

تعداد پرسنل دانشکده در  حال حاضر 8 نفر می باشد.

ساختار مدیریتی دانشکده شامل ریاست دانشکده -معاونت آموزشی  و پژوهشی- معاونت دانشجویی و فرهنگی می باشد.

امکانات آموزشی دانشکده شامل : - کلاسهای درس مجهز به دیتا پروژکتور-لب تاب – پرده برقی و ...- کافی نت-کتابخانه با بیش از 2000 جلد با بیش از 300 عنوان کتاب – سالنهای مطالعه خواهران و برادران-واحد

مهارتهای بالینی و پراتیک یا Skill Lab – آزمایشگاه آموزشی میکرب و انگل-سالن کنفرانس و ... می باشد.

امکانات دانشجویی و فرهنگی دانشکده شامل نمازخانه-خوابگاه دختران و پسران-بسیج دانشجویی-سالن غذا خوری و  برگزاری مراسم و مناسبتهای مختلف و ..... می باشد.