کمک دو میلیارد ریالی خانواده نیک اندیش کاشمری به حوزه سلامت این شهرستان

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان کاشمر از کمک دو میلیارد ریالی خانواده محترم ستوده منش،  به مجمع خیرین سلامت این شهرستان خبر داد.

دکتر محمدجواد یزدانی اظهار کرد: خانواده نیک اندیش ستوده منش در اقدامی خداپسندانه مبلغ دو میلیارد ریالی به یادبود پدرگرامی شان مرحوم کربلایی محمدجان ستوده منش و مادرگرامی شان مرحومه کربلایی اقدس ملکی، به مجمع خیرین سلامت شهرستان کاشمر اهدا نمودند.

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان کاشمر خاطر نشان کرد: بنا به درخواست این خانواده محترم و پیشنهاد شبکه بهداشت و درمان شهرستان کاشمر با توجه به بهسازی فضای فیزیکی جدید اورژانس بیمارستان شهید مدرس(ره) کاشمر و نیاز مبرم به یک دستگاه هواساز جهت این بخش، با موافقت این خانواده نیک اندیش یک دستگاه هواساز به ارزش یک میلیارد و سیصد میلیون ریال خریداری و در این بخش نصب گردید.

وی افزود: با پیگیری این خانواده محترم، همچنین مبلغ هفتصد میلیون ریال صرف خرید دو دستگاه همودیالیز از محل هیات امنای صرفه جویی ارزی با ارز دولتی خریداری شد و به بیمارستان شهید مدرس(ره) اهدا شد.