حدود ده هزار نفر در بیمارستان صحرایی شهدای مدافع حرم بخش کوهسرخ کاشمر ویزیت شدند

دکتر محمد جواد یزدانی مدیر کانون بسیج جامعه پزشکی شهرستان کاشمر از انجام حدود ده هزار نفر ویزیت رایگان در بیمارستان صحرایی شهدای مدافع حرم در بخش کوهسرخ کاشمر خبر داد.

مدیر کانون بسیج جامعه پزشکی کاشمر گفت: بیمارستان صحرایی شهدای مدافع حرم در بخش کوهسرخ کاشمر به مدت یک هفته از تاریخ چهارم تا 10شهریور ماه در محل دبیرستان شبانه روزی فاطمه الزهرا(س) ریوش ارائه خدمت نمود.

دکتر یزدانی افزود: در این بیمارستان تعداد 9هزارونهصدو بیست و نه نفر از ارائه خدمات رایگان درمانی بهرمند شدند.

وی افزود:بیماران در بخش کوهسرخ پس از مراجعه به مراکز جامع سلامت در این بخش جهت خدمات تخصصی به  بیمارستان صحرایی شهدای مدافع حرم کوهسرخ ارجاع شدند.

مدیر کانون بسیج جامعه پزشکی کاشمر خاطر نشان کرد: در این بیمارستان تعداد662نفر ویزیت پزشک عمومی، 612نفر ویزیت اپتومتری و دریافت عینک، 387 نفر نوار قلب، 415 نفر خدمات آزمایشگاهی،  336 نفر خدمات فیزیوتراپی،850نفر خدمات دندانپزشکی و 6 هزاروششصدوشصت وهفت نفرخدمت از پزشکان متخصص دریافت نمودند.

وی افزود:مراجعه کنندگان به این بیمارستان صحرایی از خدمات پزشکان متخصص جراح عمومی، قلب، رادیولوژی و سونوگرافی، اکوکاردیوگرافی، گوش وحلق و بینی، ارولوژی، چشم، ارتوپدی، داخلی، اعصاب  و روان، زنان و زایمان و اطفال بهرمند شدند.

دکتر یزدانی خاطر نشان کرد: در مدت زمان فعالیت بیمارستان صحرایی شهدای مدافع حرم  کوهسرخ اتاق عمل سرپایی در این بیمارستان فعال بوده و تعداد 472مورد عمل سرپایی از قبیل ختنه و... اتجام شده است.

مدیر کانون بسیج جامعه پزشکی  شهرستان کاشمرضمن آرزوی تداوم فعالیت های خداپسندانه به مردم مناطق محروم توسط بسیج جامعه پزشکی در شهرستان کاشمر، گفت: از زحمات خانواده معظم شهدای مدافع حرم بخش کوهسرخ ، فرماندهی ناحیه مقاومت بسیج سپاه امام رضا(ع) خراسان رضوی، دانشگاه علوم پزشکی مشهد، رییس سازمان بسیج جامعه پزشکی خراسان رضوی، نماینده مردم کاشمر در مجلس شورای اسلامی ، اعضای تیم بیمارستان صحرایی شهدای مدافع حرم، فرمانداری ، امام جمعه شهرستان، ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان کاشمر وهمچنین بخشدار ، امام جمعه ، مدیریت آموزش و پرورش ،  ناحیه مقاومت بسیج، شهرداری ، اعضای شورای اسلامی ، دهیاران، نیروی انتظامی، راهنمایی و رانندگی و مردم ولایت مدار بخش کوهسرخ وکارکنان حوزه سلامت شهرستان کاشمرکه در راه اندازی این بیمارستان تلاش و مجاهدت نمودند، تقدیر و تشکر نمود.